Om Red Cod

Red Cod är en Stockholmsbaserad firma inom försäljning av takmaterial, transport och uthyrning. Våra kunder är både privatpersoner som företag. Våra mål är att erbjuda allt på en plats och spara din tid och pengar. Vi har stor kunskap och specialutrustning för att underlätta dina projekt inom tak- och byggrenovering i Stockholmsområdet. Du kan både köpa och hyra hos oss. Vi vet vad som gäller på dagens byggområde.

Vi satsar på personlig service och bra kvalitet av våra produkter till bästa pris! Vi har egen tung lastbil med kran för utkörning av bl.a. taktegel. Vi har även ett flertal mindre lastbilar för hemtransport av lättare produkter. När du handlar hos oss kan vi hjälpa till om du inte kan eller har tid att hämta. Du kan även hyra vår liftdumpercontainer för din egen byggarbetsplats.

Red Cod är därför inte bara ett företag inom takmaterial med ett stort specialsortiment av byggvaror, vi är också ett serviceföretag. Många av våra kunder uppskattar lite hjälp på vägen, vare sig det gäller transporter, rådgivning eller hantverkshjälp. Med Red Cod utkörning får du snabba och väl emballerade leveranser direkt till din byggarbetsplats.

TOP